Moj ex


Som 4 roky rozvedená, mám v starostlivosti 9 ročného syna a o 12 rokov staršieho priateľa. Ex (ostali sme kamaráti) si po x rokoch spomenul, že mu vlastne chýbam a chce byť so mnou a synom. Mňa povedal, že sa kvôli mne rozišiel s tou jeho krásavou. V sobotu ju odsťahoval a že máme s priateľom prísť na oslavu. Cca mesiac späť začal plánovať, ako budeme spolu, začneme znova, že chce lásku, pokoj a nechce ubližovať, chýbam mu. S priateľom je to tiež zložitý a ja som blbec začala premýšľať, že sa k nemu fakt vrátim, zase krásny reči, krásne slová. Nejako to mal vymyslený a že mám času, koľko budem chcieť, že na mňa počká, než sa rozhodnem, s kým chcem byť (rozvod som brala ako unáhlenú akciu, rozvádzať som sa nechcela).

s

Fajn super krásny plány, krásny rečičky. Doma už týždeň šialená kríza. No a teraz v sobotu z neho vypadlo, že ide za nejakou kikinou (hovorme ju napríklad Gertruda), že to je nový objav a spriaznená duša (posielajú si srdiečka a pusinky) a že to čo tvrdil, bola ešte pred týždňom pravda, teraz už nie. Potom z neho vypadlo, že žiadna Gertruda neexistuje, ale syn hovoril, že ide za nejakú slečnu. Je mi z toho dosť mdlo. Priateľa mám rada, ale nemilujem, veľmi mi pomohol, ako psychicky tak fyzicky, celú tú dobu milujem ex manžela.

s

Ja som totiž pojala podozrenie, že on sa údajne síce kvôli mne rozišiel, ale potrebuje nejakú slúžku, umývačku, práčku, kuchárku a niekoho, komu bude veľmi nadávať a byť naňho on aj jeho detičky sprostý. Precitla som včas a toto doma už nechcem a milo rada ho prenechám Gertrude, tiež od neho utečie. Mňa to normálne nepríde a predsa ak s niekým chcem byť, tak nerobím takéto ,,prasárne,, kór keď vie, že na každú lož vždy prídem a len mi k tomu povedal, než mi jeho 17 rokmi ožralý syn začal posielať niekam,,, veď vieš aký som“. Už sa to tiahne strašne dlho a ja už by som to mala najradšej všetko vyriešené a uzavreté, aby som mohla pokračovať ďalej.